måndag 26 januari 2009

Nya kläder ger en xtra kick

( Vill ha! Kul tryck- eller?)
Jag hade en härlig eftermiddag på stan med Anders. Vi traskade runt, utan stress å jäkt hem.
Vi gick till Resia och kollade på priser till Thailand i april. Vi kom fram till att vi skulle vara kalla och vänta in i det sista och hoppas på billiga sista minuten priser i mars/april. Får hålla tummarna att vi tog rätt beslut. Finns en risk att jag bryter ihop annars. Vill så hemskt gärna åka dit! Anders var den första att lätta på plånboken, när han hittade en peak jacka på stadium. Jätte snygg;) Efter det blev jag bjuden på fika på pralin. Där jag äntligen fick njuta av en semla, och sällskapet;)
Vi fortsatte sedan till H&M, stadium och intersport. Jag var ute efter en sportbh, och jag hittade en rönisch,. Jätte skön, bra pris och snygg- kan inte bli bättre. Men det bästa av allt: Anders följde med i alla affärer, och var tom kvar och hjälpte mig när jag provade kläder.Utan att se uttråkad ut med hemlängtan lysande i ögonen.Tack älskling, det var mycket värt.
Det blev en ny träningstopp oxå:) På kvällen åkte jag med Anna till mitt nu älskade gym. Gud va jag har saknat det under helgen. Jag körde 30 min på crossen och sedan mitt styrkeprogram. Så himla skönt. Sedan kändes det extra bra när jag hade nya kläder. Känns alltid bättre när man känner sig snyggt klädd. Jag bryr mig ingenting om hur andra klär sig. Men det känns extra bra för mig när jag trivs i kläderna, blir en lite extra kick;) Träffade Marlene och Sofia på gymet- bra jobbat flickor;) Nu ska jag skölja ur färgen hur håret....håller tummarna. Kram
( Lite tomt utan Mumin..............)

3 kommentarer:

Sofija023 sa...

Hej! Måste också skaffa nya träningskläder.. det är som du säger.. man känner sig lite snyggare då iaf :) Annars är man fult klädd OCH svettig, ingen bra kombination..så nu ska det inhandlas nya träningskläder i helgen hade jag tänkt :) Måste ha byxor och topp! :) Ikväll step dans! Imorgon kör jag gym på morgonen innan jobbet.. det är riktigt skönt.. lugnt med folk och en bra start på dagen!!

Sarah sa...

Vi var i Phuket förra våren.
Ha is i magen säger jag bara :) Vi tog en sista minuten och reste typ 2 veckor efter vi hade beställt. Ospecat men ändå!!! Enbart flygstol skulle ha kostat 7000kr/st o vi fick 2 v med hotell för 5500kr/person :)

Anonym sa...

Thailand.....Ha!!! då skall Daddy med So to speak------------------ PAYBACKTIME!!!!!

Saknar- Jacken min älskade hund.

Saknar- Jacken min älskade hund.

TÄNKVÄRT:

Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd, och utan tvekan den mest betydelsefulla
/ Platon