onsdag 25 november 2009

Bättre sent än aldrig

Även våra fyrfota vänner älskar bandy!

I måndags slog jag rekord. Jag somnade kl 21.30 på några minuter- hann inte ens säga gonatt till Anders som troligen lite förvånad, tittade på sporten. Jag kan räkna på ena handen dom gånger jag har somnat före Anders dom senaste 3 åren. Skönt var det. Sov som en stock tills det var dags att kliva upp och åka till Leksand. Det var redovisning hela dagen- det var en lång dag med minimalt av syre i klassrummet- sovvarning. Min redovisning gick bra, och jag känner mig nöjd.Väl hemma svirade jag om och åkte till Lugnet för att se Bs spela mot Broberg. Det var svårt att hålla inne med känslorna....dom skulle vara så värda att vinna matchen- men tyvärr blev resultatet 5-6. suck. Har allvarligt funderat på hur jag ska göra på fredag. Vill vara på plats, men samtidigt har jag så svårt att inte låta känslorna ta över- men det är väl en träningssak, kommer vara svårt att hålla sig borta. Idag har jag haft mitt första boxpass på jättelänge.
Det var 9 personer anmälda- och det var lika kul som vanligt. Tyvärr så har jag blivit rekommenderad att ta det lite lugnt med hårdare träning framöver. Var till sjukgymnasten idag, och äntligen har jag fått svar på mycket av mina funderingar kring mina krämpor. Mina knäproblem beror på att jag har en "felställning" i knät. De andra krämporna har jag fått övningar för att rätta till. Känns så skönt att äntligen få svar. Känns dumt att jag inte gått tidigare- men bättre sent än aldrig. Nu blir det att köpa en pilatesboll och gummiband för hemmabruk. Har varit ledig idag, men imorn är det dags att bege sig till Leksand igen. På eftermiddagen ska jag och min projektgrupp genomföra vårat projekt- julskyltning.
Verkar som att jag och älsklingen ska äta en mysig bufféfrukost på scandic i Borlänge imorgon innan jag börjar min skoldag och Anders sitt arbetspass. Lovley!

Inga kommentarer:

Saknar- Jacken min älskade hund.

Saknar- Jacken min älskade hund.

TÄNKVÄRT:

Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd, och utan tvekan den mest betydelsefulla
/ Platon