måndag 23 augusti 2010

Urladdad till laddad

Första dagen på näst sista terminen. Från urladdad till fulladdad!
Människorna och platsen fyllde energidepåerna på bara några timmar,
och inte blev det sämre av att jag vaknade av solen. Motivationen har inte varit så hög på sistone, men det känns som ett minne blott. Det är kul att vara tillbaka på Entreprenörskolan och jag ser fram emot det sista året. Jag vet att det inte kommer att bli lätt- men jag vet att även dom tuffaste dagarna leder till något bra. På lördag gör jag min sista dag på sommarland som butiksansvarig. Det har varit en lärorik tid, och jag kommer sakna flera av de härliga människorna som jag har lärt känna. Känner mig mycket nöjd över vad vi har åstakommit i sommar. Vi har fått jättefin kritik för butiken- det värmer enormt.
TACK!

Sommaren i stort har ärligt talat varit rätt tuff, av olika anledningar.
Men allt har inte gått i grått. Har många roliga minnen, och många nya nyttiga erfarenheter.
Som sagt- även dom tuffaste dagarna leder till något bra. Har haft några härliga dagar i Jämtland, och en toppen weekend med mina älsklingar i Sthlm. Vi råkade ut för ett hejdundrans skyfall under sonisphere men när Mötley Crüe klev upp på scen så klarnade det upp och jag njööööt! På scen såg vi även Alice Cooper och Iron Maiden innan vi tog taxin hem till Crystal Plaza. Efter att ha duschat oss varma gick vi ut igen för en sen middag på stan. Det hade äntligen slutat regna.....men vi hann inte mer än gå några kvarter innan himlen öppnade sig igen. En något uppriven, å än en gång blöt och nu hungrig Anna var nära att ge upp och skulle promt äta på 7 eleven där vi hade tagit skydd. Jag känner min Anna väl, så jag sa snällt( oki kanske lite grinig) " Aldrig i H....E att vi äter här när vi är i Sthlm- jag ska på resturang" Å så blev det. Efter att ha kastat oss in i en taxi och åkt 2 gator bort så hamnade vi på Vapianos.
Låg en gata ner, men då vattnet forsade så var det värt pengarna för taxin. Ett kanonställe som jag kommer besöka många ggr till. Kvällen avslutade vi på baren Spitfire som låg på ett krypavstånd till vårat hotell. Spitfire hade vi även besökt dagen innan, så tillsammas med en "dagen innan" och stående i konstant skyfall i omänskligt många timmar så blev det en lugn och relativt tidig natt;)

Underbara vänner, kanonfina minnen!


Kram till er alla- Hoppas att ni har haft en härlig sommar!

1 kommentar:

Sofija023 sa...

Åh ja han är grymt snygg :)

Jag har ont i tån som bara den och mamma har troligtvis bältros.. inte så lysande med andra ord :)

Saknar- Jacken min älskade hund.

Saknar- Jacken min älskade hund.

TÄNKVÄRT:

Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd, och utan tvekan den mest betydelsefulla
/ Platon